Ik ben er ZO klaar mee!!!

Er rolt een traan over haar wang. Ongewenst, maar niet tegen te houden. “Waarom lukt het me nou niet?”, zegt ze. 

Ik vraag wat er niet lukt.

“Nou, het oplossen. Een plekje geven. Er laten zijn. Ik WIL dit gewoon niet meer!”. Er rollen nog meer tranen, terwijl haar spieren zich aanspannen om er tegen te vechten.

“Je bent echt heel verdrietig hè?”, zeg ik.

Haar ogen kijken me even verschrikt aan maar dan zakken haar schouders, ontspant haar gezicht en mogen de tranen even stromen. Met een zucht zegt ze bijna fluisterend….”ja, al heel lang….”

Samen zijn we even stil. En daarna komen ook de woorden voor wat haar dan zo verdrietig maakt – niet vanuit het hoofd, maar vanuit gevoel. 

Die (h)erkenning is de eerste stap naar echte heling. Naar ontdekken wat de onderliggende behoefte is en welk tekort daaraan vooraf is gegaan. Samen zullen we komende maanden aftasten wat voor haar manieren zijn om zichzelf te voeden. Haar veiligheid te vinden, niet in de buitenwereld maar in haar eigen lijf; want alleen daar kun je die vinden.

Maar eerst hebben we het gemis aan te kijken. Te doorvoelen. En te ervaren dat het in het Nu anders is. Dat ze gedragen wordt en er nu wel bedding is voor alles wat ze voelt. Want helen doe je wel zelf, maar niet alleen.

Sterker nog: soms kan dat ook helemaal niet omdat juist dat is waar de pijn over gaat….Ben jij ook zo moe van het alleen doen?

Dan is dit je kans. Want alleen deze zomer geef ik 100 euro korting op een coachingstraject om meer in contact te komen met je gevoel. Liever te worden voor jezelf en te ontdekken wat je daarbij nodig hebt. 

En dat ligt dichterbij dan je nu denkt. In maar 7 sessies ben je er al. Op deze pagina lees je alles over zo’n traject en ook hoe anderen het hebben ervaren. En dankzij de korting is je investering nu niet 850 maar 750 euro voor het hele traject (betalen in termijnen mag). LET OP: dat geldt alleen voor iedereen die zich voor 15 augustus aanmeldt! 

Interesse? Neem dan gelijk even contact met me op, want door de vakantieperiode zijn er niet heel veel plekjes meer vrij in mijn agenda en dit is natuurlijk wel een buitenkans :). Dus zorg dat je in ieder geval een afspraak hebt ingepland en die korting te pakken hebt; dat kan het traject prima later beginnen. 

Voor nu wens ik je in ieder geval een heerlijke zomer! Geniet, ontspan en wees maar extra lief voor jezelf….er hoeft als het goed is even niks :).

Warme groet,

Selena

PS: Van 6 juli tot 2 augustus ben ik met de vouwwagen aan het kamperen in Kroatië, maar ik ben per mail gewoon bereikbaar. Kan wel zijn dat een reactie iets langer duurt dan je van me gewend bent, maar dat komt dan doordat het even niet meer lukt om uit de hangmat te komen :)…