Nooit goed genoeg

Iedere dag weer doe je keihard je best om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Maar nooit is het goed genoeg. Altijd is er die twijfel aan jezelf. En als er iets mis gaat, is er direct die innerlijke stem die zegt dat het aan jou ligt: JIJ hebt dan iets niet goed gedaan, of schiet gewoon tekort… 

En dus zet jij – heldin die je bent – nog even een tandje bij. Maar als je eerlijk bent, ben je doodop. En doodongelukkig.

“Nou nou”, zeg jij. “Zo erg is het nou ook weer niet.”

Maar zo erg is het wel. Want ondertussen sleep je jezelf ’s ochtends al moe je bed uit, ben je niet de moeder (of partner) die je wilt zijn en geniet je niet eens echt meer van je kinderen.

Zo wil je toch niet doorgaan? En dat hoeft gelukkig ook niet. Download nu mijn e-book en ontdek 3 manieren om eindelijk te stoppen met jezelf zo af te straffen. BONUS: ik verklap ook het geheim van écht vertrouwen in jezelf – als moeder, en als mens.

Vul in en je ontvangt hem direct

Je ontvangt dan ook mijn semi-regelmatige blog, inclusief nieuwe afleveringen van de podcast “Van Hoofd naar Hart”. Mocht je dat liever niet willen, dan is afmelden heel simpel.

Doe 's lief tegen jezelf

Wil je echt iets heel liefs voor jezelf doen?

Kom dan eens ervaren hoe je die strenge stem in je hoofd wat stiller krijgt. Dat kan:

– tijdens een workshop of mini-retraite;

– of kom langs voor een vrijblijvende mini-sessie van 30 min op de praktijk in Leiden. Zit je nergens aan vast, maar heb je wel kraakhelder wat je nodig hebt én hoe je daarvoor kunt gaan zorgen. Laat hier je telefoonnummer achter en ik bel je binnen 2 werkdagen terug voor een afspraak.

Vragen?

Bellen mag altijd, vind ik nog leuk ook 🙂: 0620057245.

of vul hieronder het contact formulier in:

Contact Form