Whaaa mijn podcast is online!

Zoooooooooo wat is dit spannend! En wat vind ik het moeilijk om dat aan mezelf (laat staan aan jou :)) toe te geven. Want eigenlijk vind ik dat dus onzin. En niet alleen maar omdat ik met heel veel liefde en zorgvuldigheid aan mijn nieuwste creatie heb gewerkt, en omdat ik WEET dat de gesprekken die je in deze podcast kunt beluisteren echt goud zijn. Nee, ik vind het vooral onzin omdat ik me-niks-aan-zou-moeten-trekken-van-wat-anderen-vinden. Stoer, sterk en niemand nodig: dat is heel lang mijn masker geweest. En kwetsbaar worden hoort daar niet bij. Ik ontdooi nog liever de koelkast. 

Maar ik wil ook wat. Namelijk: jou alle inzichten, tools en inspiratie geven die je nodig hebt om óók echt tevoorschijn te komen. Om te voelen dat je wél deugt, en om je niet meer te laten beperken door die strenge stem in je hoofd- voor wie het toch nooit goed genoeg is. Ik wil je inspireren om minder te leven vanuit alles-wat-moet, en meer ruimte te maken voor waar jij blij van wordt. 

Van hoofd naar hart

En dus -tromgeroffel- lanceer ik vandaag de podcast “Van Hoofd naar Hart”. Daarin ontdek je HOE je dat dan precies doet: meer leven vanuit je gevoel, met vertrouwen in jezelf. Ik ga in gesprek met andere professionals, die het verhaal delen van hun eigen pad en hoe zij hun weg hebben gevonden. De verhalen zijn herkenbaar, inspirerend en zitten ook nog eens vol met tips en suggesties die je in je eigen leven direct kunt toepassen.

Met trots en knikkende knieën presenteer ik hierbij de eerste aflevering: “Emoties zijn lastige dingen”. Ik praat daarin met Manja Kamman, hypnotherapeut, over hoe het komt dat we ons gevoel zo vaak vermijden – en hoe je daarmee kunt stoppen. Ik wens je veel luisterplezier!

Help je me met een vliegende start?

Als je het een interessante aflevering vond: deel hem dan via een social media platform of direct met vrienden. Dat kan gemakkelijk via de pagina waar je hem ook beluistert. 

(Enne… ik vind het natuurlijk ook heel erg leuk om te horen of je er iets aan had 😊 , dus laat dat vooral even weten door een reply op deze mail). 

Lieve groet,

Selena

PS: heel iets anders, maar noteer vast in je agenda: 20 en 27 mei en 3 en 10 juni geef ik samen met Guido Madera (mindfulness trainer) een te gekke training, iedere donderdag van 19:30 tot 22:00. Helemaal bedoelt om weer even echt bij jezelf te komen, na deze pittige maanden. De insteek is om het vooral heel concreet en niet-zweverig te houden en je dingen aan te leren die je gemakkelijk in je leven kunt passen. Zodat je ook ná deze 4 avonden beter bij jezelf kunt blijven, minder leegloopt en weer lekker diep kunt ademhalen. Meer info volgt in mijn volgende blog en je kunt ook mijn Facebookpagina in de gaten houden (sowieso een goed plan natuurlijk :)).