Workshop "Lief zijn voor jezelf"

Vrijdag 5 juli van 10:00 tot 13:00

Ben je uitgeblust?

Heel begrijpelijk. Iedere dag weer doe jij keihard je best om alles nog een beetje in goede banen te leiden. En omdat je goed bent in regelen en niet bij de pakken neer gaat zitten, lukt dat je ook wel. Maar inmiddels merk je dat je uitgeput bent. En je weet wel dat het tijd is om jezelf weer wat echte aandacht te geven– maar ja, hoe dan?

Eigenlijk doe je het nooit goed genoeg

Ondertussen ben je vaak prikkelbaar, onrustig en merk je dat je wel erg in je hoofd zit. Daar vallen gedachten je lastig als “het is toch nooit goed genoeg”, “het is me teveel” of “ik kan het toch niet”. Je bedenkt dat je wat beter voor jezelf zou moeten zorgen, doet een dappere poging om weer ’s te mediteren of een yogales mee te pakken, maar dat hou je niet vol. En dan is er vast weer die kritische innerlijke stem. Je wéét toch wat goed voor je is, dus waarom dóe je het dan niet gewoon?

Jezelf serieus nemen

Hoe zou het voor je zijn als die kritische stem wat meer naar de achtergrond zou verdwijnen, zodat er ruimte ontstaat om te voelen hoe het eigenlijk met JOU gaat? Wat nou als je je eigen behoeften en gevoelens eens serieus ging nemen? En als je dan ook nog zou weten hoe je, door kleine simpele oefeningen, daar de hele dag door beter voor zou kunnen zorgen?

Dan zou je om te beginnen minder moe zijn, omdat je je niet meer zo laat leiden door ‘alles-wat-moet’. Maar nog veel belangrijker: je zou een stuk vriendelijker voor jezelf zijn – en dat geeft meer ontspanning. Waardoor je dan stiekem ook weer die leukere moeder, fijnere vriendin en beter partner/collega bent ;). 

Dit is wat we gaan doen

Als je je inschrijft voor deze workshop, neem je samen met max 7 andere deelnemers de tijd om even echt stil te staan bij jezelf. Het programma bestaat uit een mix van oefeningen die je zelf -en soms samen met een ander- gaat doen. En alles is erop gericht om:

  • even uit je hoofd en in je lijf te komen;
  • simpele manieren te ervaren waarmee je losser komt van die kritische stem in je hoofd;
  • meer contact te krijgen met je gevoel en met wat JIJ nodig hebt;
  • te ontdekken hoe je kunt ontspannen terwijl er ook van alles ‘moet’;
  • kleine dingen te leren die je in je dagelijks leven direct kunt toepassen.
Praktische informatie

Datum& tijd: vrijdag 5 juli van 10:00 tot 13:00
Investering: 30 euro pp
Locatie: Middelstegracht 36 in Leiden (Home)

Als je nu denkt ‘ja fijn’, meld je dan via onderstaand formulier gelijk even aan. Je bent van harte welkom!

Inschrijfformulier