Bedankt voor je inschrijving!

Plan hieronder gelijk een gratis sessie in van 30 minuten.

Hoi, Ik ben Selena.

En ik kan je helpen om je ein-de-lijk eens wat beter te gaan voelen over jezelf. Zodat je met veel meer ontspanning kunt genieten van je leven.
Ik heb meer dan 20 jaar hard aan mezelf gewerkt met ontelbare trainingen, therapieën en cursussen. Net zolang totdat het me echt de neus uit kwam. En toen ontdekte ik wat dat éne ding was dat ik tot dan toe nog niet had geprobeerd…..en wat WEL voor echte verandering zorgde.

Benieuwd?

In plaats van het je te vertellen, stel ik voor dat je eens komt ervaren. Daar heb je namelijk veel meer aan – want aan inzicht ontbreekt het je waarschijnlijk niet. Wat er WEL nodig is, is dat je echt gaat voelen wat er bij jou van binnen gebeurd – en hoe je daar meer naar kunt luisteren.
Want alleen daar vindt je de sleutel. En ik laat je met alle liefde zien hoe je dat doet.

Workshops

Een stoomcursus lief-zijn-voor-jezelf, met niet alleen heel veel vallende kwartjes maar vooral ook praktische oefeningen voor je dagelijks leven.

Vrijblijvende mini-sessie

Mini-sessie van 30 min op de praktijk in Leiden. Zit je nergens aan vast, maar heb je wel kraakhelder wat je nodig hebt én hoe je daarvoor kunt gaan zorgen.

Plan hieronder gelijk je sessie in mijn agenda in. En zit er geen geschikt moment voor je bij? Neem dan contact met me op en dan vinden we vast een mogelijkheid!

[calendly url="https://calendly.com/selena-33/30min" type="1" form_height="950" form_width="400"]